Online

Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam meg Dakotáról a rajongói oldalamat, mert tehetségesnek tartom. Az oldal 2018. június 16.-án nyilt meg G-Portál szolgáltatónál, a dakota-fanning.gportal.hu címen. 2019. március 3-án a Flaunt szolgáltatóhoz költözött és a dakota-fanning.tk címen volt elérhető. 2020. szeptember 1-jén az oldal a Fan St. szolgáltatóhoz költözött és a d-fanning.hu címen elérhető. Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Mozicsillag.me Dakota-Fanning.org
Wikia Filmezz.eu D-Fanning.net
Port.hu SorozatBarát.Online JustJared
Google Imdb.com PicturePub

 

Jogi nyilatkozat

 

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Dakota Fanningel, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az amerikai színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

1. kinézet  (2018. június 16. – 2018. október 16.)
Fejlécalap, css kód és galéria kinézet: Efruse

 

2. kinézet  (2018. október 16. – 2019. március 03.)
Fejlécalap: Lina, Css kód és galéria kinézet: Efruse

 

3. kinézet (2019. március 03. – 2019. június 19.)
Oldal kinézet: Ninaa.  Galéria alasablon: Estrella

 

4. kinézet (2019. június 19. 2020. augusztus 4. )
Fejlécalap: Brielle, Wp alapsablon: Linda, Galéria alasablon: Umitohoshi